WIE IS YOOS?

expert op het gebied van officemanagement
met een groot waarnemend vermogen, sensitiviteit en organisatietalent

YOOS OFFICE SUPPORT

José Bakker is dé officeprofessional!

Uitblinker in het inschatten hoe een organisatie in elkaar steekt, hoe de sfeer is, wat er gedaan moet worden, hoe dit uit gevoerd kan worden en welke veranderingen eventueel aangebracht kunnen worden. Meedenker, vooral in oplossingen. Dé officeprofessional die het werk ziet en aanpakt wat anderen niet zien of laten liggen.

De drijfveer van YOOS Office Support is het ontzorgen en blij maken van ondernemers. De ondersteuning om de ondernemer op weg en uit de brand te helpen komt recht uit het hart. Met de inzet van alle expertise en de juiste voelsprieten op secretarieel, administratief, organisatorisch en Social Media gebied wordt het werk zoveel mogelijk uit handen genomen. Bijkomend voordeel: kostenbesparing. Hetzelfde werk wordt in veel minder tijd gedaan.

Servicegericht, onafhankelijk, flexibel én gedreven goede prestaties te leveren. Gemak, service, snelheid, rust, overzicht, orde en structuur op kantoor zijn de sleutelwoorden, de basis van een goed georganiseerd bedrijf. En dat alles met een glimlach, want als de ondernemer blij is, dan is YOOS dat ook.